Inga produkter
Priser inkl. moms
1 kg | Fläskkött t.ex. bog eller skinka |
150 g | Späck |
1,5 msk | Chiliflakes |
2 msk | Chilipulver |
4 st | Vitlöksklyftor |
2,5 tsk | Salt |
1,5 tsk | Svartpeppar, färskmalen |
1 tsk | Oregano, torkad |
0,5 tsk | Kummin, mald |
1,5 krm | Nejlikor, malda |
1,5 krm | Koriander, malen |
1,25 dl | Äppelcidervinäger |
2 msk | Öl (vatten eller rött vin) |
Fjälster | |
Fett till stekning |
Till rökning
400-500 g Spån av al, al med 20% enflis eller äpple
Tiden för rökningen beror på vilken typ av rökskåp du använder. Därför kan en stektermometer med fördel användas.
Av Anders Berglund
Chief cook/Steward at Bibby Ship Management