Referenser

Det ska löna sig att handla hos oss. Här får du varor av bästa kvalitet. Nöjda kunder, vår drivkraft. Det är vid sidan av våra kvalitetskrav, vår största ambition. Är du nöjd berättar du detta för andra. Skriv en rad och berättar om varför du är nöjd, tag någon bild när du t ex använder din rök eller tillverkar korv och skicka in den, så publicerar vi text och bild.

Ibland, trots stora ambitioner i tillvaron, är det oförutsedda en tråkig faktor, så också för oss. Missar kan göras, vi vet, upptäcker du sådana vill vi att du omgående hör av dig så rättar vi till.

I en dialog med dig, som tack för god referens, bestämmer vi en skälig kompensation.

Använd vårt Kontaktformulär för att skicka in din referens och eventuellt bifoga en bild.

Lilla Röken Ved

Jag gillar att experimentera med mat; att ta maten till nya nivåer. Min mat. Mina nivåer. Under en rätt så lång tid har jag med ljus och lykta letat efter en rök. Via olika hemmabyggen, gjorde själv en sådan för länge sedan – blev inte bra, till Bradleys som jag länge funderade över, kom jag så över en länk. Lilla Rökeriet. Och PANG, där satt den. Denna skulle jag ha. Kom i kontakt med Mats som beredvilligt (och snabbt kan tilläggas) svarade på mina frågor. Det första svaret var enkelheten att montera den, den är nästan klar så det borde jag också fixa (jag gjorde det). Den är smart, enkel och fin. Så fin att det var nästan synd att använda den, tills jag kom på att den då blir ännu finare.

Per Martinsson
info@pemcon.se
Vinslöv

Lilla Rökeriet rökskåp Rökt korv i rökskåpet