thermopro-tp01h Visa större

Thermopro-tp08

thermopro-tp08

Ny produkt

ThermoPro TP08 är en infällbar digital sticktermometer med blixtsnabb avläsning.

Mer detaljer

8 objekt

595,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

ThermoPro TP08 digital kött termometer för grill och rökning. Den har dubbla givare, räckvid på 90 meter trådlös fjärrkontroll.

  • Den är enkel att installera: Det är en trådlös termometer utrustad med en försynkroniserad sändare och mottagare som hjälper till med synkronisering eller parning innan du använder den. Tack vare räckviden kan man övervaka din matlagning från 90 meter bort.
  • 2 Exakta och snabba givare: Termometer kommer med sin 29 cm givare i rostfritt stål och grill- eller ugnsgivare, vilket hjälper till att kontrollera köttet under grillning eller rökning; Dess långa givare låter dig nå centrum på köttet för att säkerställa de mest exakta avläsningarna
  • Larmfunktion och timerfunktioner: Den trådlösa köttermomometern kan ställas in till önskad temperatur och har högt tempereringsområde och hjälper till att veta om ditt kött är klart. 
  • Klar bakgrundsbelyst LCD-display: Mottagaren har digital LCD display och har röd bakgrundsbelysning för användning på natten eller svagt ljusförhållanden, graderna visas på skärmen ofta omedelbart och effektivt. Dessutom med en räckvidd mellan 0 till 300 grader Celsius.
  • Fri frakt!

Produktinformation

Batterier ‏ : ‎ 4 AAA Batterier krävs och är inkluderat..
Produkten har slutat tillverkas ‏ : ‎ Nej
Paketets dimensioner ‏ : ‎ 16 cm.
Tillverkare ‏ : ‎ ThermoPro

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Thermopro-tp08

Thermopro-tp08

ThermoPro TP08 är en infällbar digital sticktermometer med blixtsnabb avläsning.