Thermopro-tp15h

thermopro-tp15h

Ny produkt

ThermoPro TP15H är vattentät och är ultrasnabb med mycket exakt lång sond/givare för kött och fisk med mera.  Termometern har också bakgrundsbelysning.

Mer detaljer

10 objekt

235,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

ThermoPro TP15H Grill termometer som är vattentät, ultrasnabb och mycket exakt lång sond/givare för att ta temperaturen på olja, vid rökning, grillning och stekning.  Har även bakgrundsbelysning.

Ultrasnabb och mycket exakt lång sond. Termometer har en 5,4-tumssond av rostfritt stål av livsmedelskvalitet med en intern högprecisionssensor som tar emot matens inre temperatur inom 3-4 sekunder; Omedelbar avläsningstermometer är mycket exakt till ±0,9 grader och med ett brett temperaturområde på -50 grader - 300 grader Celsius, allt för att säkerställa att du kan laga allt perfekt
IPX6 vattentät Kötttermometern har en IPX6 vattentät klassificering, vilket innebär att du kan tvätta den digitala termometern under rinnande vatten utan oro för skador.
Lås & kalibreringsfunktion. Kökstermometern kan låsa den aktuella temperaturen när sonden tas bort från maten och hålla temperaturen visad.

Kalibreringsfunktionen justerar din grilltermometers sondsensor tillbaka till korrekt noggrannhet, vilket gör termometern som håller hela livet.

Fri frakt

Paketets mått 27,2 x 3,1 x 1,9 cm
Artikelvikt 67,76 gram
Tillverkare thermopro
ASIN B07Z4W1NFM
Artikelnummer TP-15H
batterier 1 AAA-batterier krävs. (ingår)
varumärke thermopro
Strömkälla Batteridriven
Antal batterier 1 AAA-batterier krävs. (ingår)
Övre temperaturklass 300 grader Celsius
Svarstid 4 sekunder

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Thermopro-tp15h

Thermopro-tp15h

ThermoPro TP15H är vattentät och är ultrasnabb med mycket exakt lång sond/givare för kött och fisk med mera.  Termometern har också bakgrundsbelysning.